Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


söndag 20 maj 2012

Bröllopskort

Den här gången visar jag ett bröllopskort. Fick fria händer, ett bröllopskort är speciellt tycker jag. Lite svårare när man inte känner paret...


Jag har använt det fina pappret "Kärleken övervinner allt" från Maja design. Det är så fint så man vill nästan inte sätta saxen i det.. Dekorerade med blommor, silverringar från Panduro och silverhörn. Det var lite svårt att få kortet att inte öppna sig. Jag hade tänkt sätta en liten kardborr rundel, men var rädd att kortet skulle dras sönder. I stället tog jag en pytteliten "silver" ring som jag klistrade tillsammans med sidenbandet, trädde i det översta bandet i ringen sen. Hoppas att det håller....


 Inuti behöll jag den fina texten i pappret, en vers på vänstersidan och bröllopsdatum på högersidan (syns inte så bra på bilden)
Versen hittade jag när jag googlade runt, tycker den var fin!


Lite blommor så klart....


...och så baksidan

Det var bröllopskortet! Härligt med bröllop, hör våren och sommaren till!
Ha det gott, återkommer snart igen!

6 kommentarer:

  1. Du har lyckats skapa ett sååå fint kort till brudparet, med fina ord och passande papper. Kanonfint jobbat!
    Tack för att du skriver inne hos mig, det uppskattar jag massor!
    http://asamia.blogg.se

    SvaraRadera
  2. MEN ÅÅH vilket vackert bröllopskort, gillar denna vikning, såå snyggt dekorerat med alla fina detaljer, supersnyggt :)

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
  3. halli-hallo,

    eine zauberhafte karte und für diesen anlaß sicher sehr gut geeignet. mir gefällt auch dein sehr stimmungsvolles landschaftsfoto ganz am anfang, auch wenn es schnee zeigt. im frühling muss es dirt auch traumhaft sein. mir gefällt schweden auch sehr gut. allerdings waren wir schon lange nicht mehr da.
    es steht auf unsere to-reise-liste ganz oben. da stehen auch noch vile andere ziele drauf *lach*
    alles gute weiterhin und viele kreative ideen

    glg meggi

    SvaraRadera
  4. Vilket härligt bröllopskort, fin text och härligt papper. Jag har också det här hemma, köpte det hos Mixhuset för ett tag sedan. Men sedan tänkte jag att nästa bröllopskort skulle vara vara i vitt men kanske ändrar mig. Den vikningen gjorde jag på dopkortet som jag inte kan lägga in förrän efter den 2/6.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Vilket underbart fint bröllopskort du skapat! Jag tycker det blir så stiligt att göra öppningen så som du gjort på bröllopskort, jag gjorde det på ett förra året med och blev så nöjd =)
    Versen du hittade på insidan tycker jag var jättefin, ochh så fin stil du skrivit den med!!
    Välarbetat kort som blev superfint!!
    Kram Iffa

    SvaraRadera
  6. Ohhhhh, verkligen jättefint kort! Massor härliga detaljer!
    Måste mottagarna blivit väldigt glada över!
    Kramar
    //Cattie

    SvaraRadera