Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


torsdag 10 januari 2013

Plånbokskort blev det första 2013!

God fortsättning!!  Nytt år och nya saker att pyssla med!
Har nyss kommit hem efter en resa till Gran Canaria, firade mannens födelsedag och nyår i solen. Guuud vad skönt med sol, värme och framför allt ljus! Här hemma är ju så mörkt, så mörkt!!!
Hittade en massa ny energi... batterierna är laddade inför resten av vintern, nu går vi ju faktiskt mot ljusare tider... sakta men säkert!

Har gjort ett plånbokskort, har blivit helt besatt av olika vikningar för tillfället! Det är så roligt, varje alster är en utmaning!

Jag hade några gamla papper som ser lite skinnliknande ut, passar perfekt till en plånbok, eller hur? Undrar om det finns att köpa fortfarande...


Letade efter metallhörn som ser ut som de jag satt dit i form, men hittade inte det nånstans. Det fick bli pappers, die från Quickutz. Grattisskylten har jag köpt hos Pysseltagen i Örkelljunga.

Inuti papper från K.design, en ficka med en tag och en ficka där det ska hamna lite sedlar. Jag har sytt på maskin runt kanterna.


På baksidan satte jag min personliga stämpel, embossade med guld.



Nu ska jag ner och se om jag kan fynda på rea! Alltid kul att försöka göra fynd! Igår var jag på EM möbler, hade en rabatt där, så det blev en stor ljuslykta (ca 30 cm)  för en riktigt billig peng! :) Visst är den fin?  Behövs i mörkret!



Ha det gott! 
KRAMIS!!!


9 kommentarer:

  1. WOOW jisses det ser ut som en riktig plånbok, vilket läckert papper, helt fantastikt jobb du har gjort, säger bara WOOW WOOW WOOW SÅÅ LÄCKER :)

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
  2. Vilken fin plånbok!!
    och gud va härligt med kanarieöerna, avis!

    god fortsättning

    kram sandra

    SvaraRadera
  3. Vilken fin plånbok ser ut som om den var riktig, snygg inuti också. Tänkte testa det här med att sy också låg och funderade härom kvällen då jag lagt mig....haha... inte ens då man lagt sig kan man sluta tänka på scrap.... vad som jag skulle testa det på men kom på sedan det, så ni får nog se det inom kort.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  4. Jättefin ljuslykta, jag älskar levande ljus =)
    Åh, vad härligt med sol och värme!!
    Visst är det superkul med olika vikningar, jättefin plånbok du gjort och så snyggt med det pappret!!!!! Jättefin insida du gjort. Jag har köpt typ sånt papper på Pysseltagen tror jag det var.
    kram!

    SvaraRadera
  5. Härligt med en resa till solen för att ladda , inget avis...näää
    Och plånboken är ett mästerverk så himla snygg och pappret är så snyggt. Ditt ljuslykta fynd är jättesnygg. Kram Titti

    SvaraRadera
  6. Så härligt det låter med resan till sol o värme....

    Ett sånt fint kort, ser ju ut som en riktig plånbok! Så snyggt!
    Ljuslyktan är bara så härlig, mysigt med tända ljus i mörkret.
    Ha en fin vecka, kram
    Carin

    SvaraRadera
  7. Riktigt läckert plånbokskort!

    Skön ljuslykta, kul med fynd som man gillar! Den där kommer du att ha mycket glädje av!

    Ha en skön söndag!

    SvaraRadera