Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


måndag 23 september 2013

10-års kalas!

I helgen har det varit 10-års kalas! Ett barnbarn fyllde 10, oj! vad tiden går!!!!
Sara fick ett kort med en för mig ny vikning. Hittade den hos Iffa, där hittar man alltid så mycket inspiration! Hon hade till och med en tutorial på kortet, (tack Iffa!) så jag bara MÅSTE testa... Så här ser mitt kort ut:


Pappret komer från inkido och heter "forever summer"

Så här ser det ut utan några tags i. Har stansat kanterna med kantstansen från ICA, distressat kanterna, namnet är utstansat från Quickuts alfabet "english rose" och så lite blomster med lite, lite glitter på! Här hamnade ett litet silverhjärta hängande från en blomma efter fotograferingen! Lite finjustering... :)

Den stora tagen är papper från reprint och stämplen är från K-design.Den lilla tagen har en hälsning och grattis-kramen kommer från Vilda stampsBaksidan fick även den en stämpel och lite stickles runt omkring.

Baksidan, här ser man att jag inte är ägare till någon hörnstans som passar, men säger man inget så tror jag inte mottagaren tänker på att hjärtanen är lite hejsan svejsan!

Ett väldigt roligt kort att göra, kan verkligen rekommendera er att prova!

Nu börjar hösten komma smygande, färgerna skiftar så smått i naturen och man kan sätta sig i pysselhörna med gott samvete igen. 

Ha en bra dag där ute!!
Kram!

5 kommentarer:

 1. Så fint ditt kort är och det är toppen att hitta inspiration hos andra och tutorial är ännu bättre. Hon blev säkert jätteglad när hon fick detta fina kort.Ja hösten kommer med stormsteg, det har varit underbart fint en period. Stora kramar Titti

  SvaraRadera
 2. Jättefint kort! Gillar de mjuka färgerna.. Fint med de utstansade namnet.. Jättefina textstämplar.
  Ja visst är det härligt att hitta idéer och tutorials hos varandra.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Så vackert kort och snygg tutorial, härliga färger och snygga bokstäver.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 4. Ett sådant vackert kort och fina papper och vikning och jag vet inte vad....verkligen tjusigt! Det måtte vara roligt att få!

  Ja det är skönt att kunna sitta vid pysselbordet nu när det mörknar, sitter och klipper 3D-motiv för glatta livet och sätter ihop..

  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram, Carin

  SvaraRadera