Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


lördag 19 oktober 2013

Ett grönt kort...

ÄNTLIGEN!!!! Har min "göra-kort-lust" återkommit! Ideerna bara poppar upp, jag hinner knappt med själv... en härlig känsla! Om det beror på förkylningen eller att jag snart ska på scrappträff till Oden gården eller vad det beror på, det har jag ingen aning om! Kul är det i alla fall! Har alternerat mellan sängen och pysselrummet nu när jag varit hemma och sjuk. Är fortfarande inte bra, bihålorna ger sig till känna (som alltid), nässpray och alvedon är det som gäller...

Har börjat med julkorten, skulle bara planera lite inför träffen tänkte jag, men det var så svårt att inte fortsätta och göra de klara!!! De kommer snart här!

Nu ska jag visa ett grönt  kort till en liten kille (eller tjej), riktigt ordentligt grönt är det! Har upptäckt flera nya digistämpel butiker, är barnsligt förtjust i La-La-Lands stämplar "Marci och Luka", så söta!

Den här heter Darling Dragon Luka, han blev lite för stor när jag skrev ut honom, men det fick gå i alla fall. Visst är han charmig?


Beredd?Blev inte nöjd med färgläggningen, blir kanske bättre nästa gång... Satte en stämpel från Roxs (?) framför lille draken med hurra, papprena är gamla som gatan men kom nu äntligen till användning! Dien från Joy är en favorit.


Lite blommor kan man väl ha även på ett barnkort, det kändes så "fattigt" utan något.Inuti en cirkel att skriva hälsningen i.

Ja, nu närmar det sig... scrapträffen på Odengården. Ska bli så roligt, har aldrig varit på något liknande, mycket att tänka på, hur ska jag packa? vad ska jag packa? hur ska allt få plats? :) Har du några goda råd så tas de tacksamt emot!!!

Har funderat på mina promarkers, hur jag ska transportera dem utan att alla ligger huller om buller. Hittade något liknande det här, på nätet, minns inte var. Så nu har stämplarna fått flytta ut och pennorna in! Känns som det kanske funkar...
Som sagt, gärna lite goda råd vad det gäller packningen till träffen!!! :)

Nu blir det en stund i ryggläge känner jag, ta hand om er!
Kramis!!!!4 kommentarer:

 1. Vilket härligt kort och älskar själv de som finna på La La Land och denna har jag inte köpt men vill ha...Kul att ideerna ploppar upp nu precis när du ska iväg på pyssel, hoppas du får det jättekul där. Själv ska jag iväg imorgon på Copic kurs, ska bli så roligt. Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Fint kort i härlig färgkombo och ett sött motiv :) Visst kan man ha blommor på barnkort, alla blir glada av blommor. Ha det bra på scrapträffen. kram bibbi

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga färger, och färgläggningen är alldeles fantastisk! Så kul att idéerna flödar, då får vi se många fina kort här!! :)

  Kram Kicki

  SvaraRadera
 4. Vilket charmigt kort och härliga färger! Avundas de som kan färglägga stämplar, det är inte min grej....tyvärr. Hittar själv gamla papper i gömmorna. Inte klokt vad man köper på sig men det är ju bra att ha ett lager, rätt som det är kommer det till användning!
  Hoppas förkylningen gett med sig och att scrapträffen blir precis så bra som man hoppas! Sköt om dig, kram, Carin

  SvaraRadera