Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


lördag 16 november 2013

MoManning utmaning

Såg att MoManning har en utmaning, eller rättare sagt, såg att jag hann vara med på MoMannings utmaning! (challenge#210) Har tänkt så många gånger att jag ska skicka in men aldrig blivit färdig till det.

"Christmas or winter holiday" var rubriken den här veckan. Har precis gjort klart ett kort som skulle kunna passa dit. Visserligen är min text på svenska men det kan väl kvitta! :)Jag använde den här lille Nissen förra julen också men tycker han är så söt så att han kan få vara med i år också! Textstämplen kommer från Roxs, nyinköpt på träffen.


Det glittrar lite om honom!

Ett snabbt inlägg!

Trevlig helg på er!
Kramis!


4 kommentarer:

 1. Beautiful Christmas colours,love the sweet image with the added sparkle. The berries are a lovely addition too.
  Thank you for sharing with us at Mo's
  Hugs Mau xx

  SvaraRadera
 2. Gulligt kort, lycka till!
  kramen

  SvaraRadera
 3. Lovely, warm Christmas card... :) Great job!

  SvaraRadera
 4. Oh how festive! I love these bright colors!! They're the perfect backdrop for this beautifully colored Mo image!! Thanks so much for joining us for this week's fun challenge at Mo's! Hugs. Pat Frank

  SvaraRadera