Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


torsdag 3 april 2014

Ett nytt bokkort!


Oj oj oj! Här är det verkligen dåligt med uppdateringar...

Det har inte funnits tid! Ibland kommer andra saker i ens väg som gör att man måste prioritera och tyvärr, det har blivit mitt scrappande som har fått stå åt sidan. Har längtat efter att få sitta i min egen lilla värld och pyssla...

Jag har varit på scrappträff på Odengården i helgen, det var så roligt och så avkopplande att inte behöva tänka på något annat än pyssel! Äntligen!!! Och att träffa alla fina pysslare och se vad alla gör, det är sååå kul!


Jag gjorde bl.a. ett bokkort till ett barnbarn som fyller år i dagarna. Fick inte riktigt till det, la undan det och tog fram det flera gånger... Är ändå inte riktigt nöjd, det är något, vet inte vad... men nu får det vara som det är! Favvofärgen är blå så valet av färg var busenkelt, så här blev det!
Det blev några kort till, ska försöka lägga in dem inom en inte alltför lång framtid...

Hoppas ni har det bra där ute, ska ta mig tid att vandra runt bland alla bloggar och se vad ni pysslar med! 

Kramis!!!3 kommentarer:

 1. Visst är det trevligt på träffarna, nästan så man längtar till hösten att åka dit igen. Ser att du ändrat lite på insidan, tycker den blev superfin.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 2. Bokkortet är jättefint och ibland blir det till att lägga åt sidan. Men skoj med scrapphelg där man kan få mycket skoj och ideer. Härligt. Kramar från Titti

  SvaraRadera
 3. Underbart , tycker du skall vara nöjd med detta , superfint
  Visst är det kul med dessa träffar jag bara älskar dom .......

  Kram på dig
  //Anneli

  SvaraRadera