Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


fredag 30 oktober 2015

Halloween/grattis kort

Ett grattiskort med Halloweenmotiv till svårdottern! Ett enkelt kort gjort med die och embossingfolder från Provo Craft.

Lite ostduk som spindelväv, spindel och nät från Qk.

Blev mest nöjd med insidan! Sedeln sitter bakom ett genomskinligt plastblad.

Igår var jag och Ulla hos Pysseltagen i Örkelljunga och handlade "lite"....  :) så nu ska jag snart börja med julkorten. Kliar lite i fingrarna nu måste jag säga...

Blir en tur till kyrkogården idag och tända ljus för våra kära. Sen hoppas jag det blir en fin helg med vackert höstväder! Hoppas kan man ju alltid!!! 
Ha det bra och kör försiktigt!  Igår när vi körde hem stod det en älgkalv mitt på vägen! Mamman och ytterligare en kalv hade passerat och stod vid vägkanten och väntade. Mäktiga djur, men väldigt stora! Som tur var var det inte någon trafik just då..

Ha det gott!

Kramis!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar