Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


onsdag 25 april 2012

Magnolias Älv-Tilda i brunt och rosa


Jag tycker rosa och brunt blir så fint tillsammans. Häromkvällen blev det ett kort i just de färgerna. Ett sånt där "ska bara kolla lite" kort precis vid läggdags! Tihi! Varför blir det ofta så? Jag sätter mig i min hörna lite och så plötsligt sitter jag FAST!
Nån som känner igen det?
Idag är det förresten perfekt pysselväder.... regn och rusk...
Ha det gott!

5 kommentarer:

 1. Ja det är verkligen fint med brunt och rosa, såå superfint kort, med söta Tilda :). Så snyggt du gjort med tagsen, ja såå himlans fint kort, gillar mycket :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 2. Alltid lika söta kort. Ja idag skulle man inte arbetat utan istället suttit och gjort lite kort.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 3. Jättefint med tagsen och spetsen också. Ja vissa av oss är på topp när det är läggdags för andra :-)

  SvaraRadera
 4. Hej på dig!
  Så roligt att hitta till en ny blogg. Har tittat runt lite hos dig nu. Du gör så mycket fint. Kommer gärna tillbaks och hälsar på. Kram Lena

  ( jag vet inte om du vet. Men du har ordkontrollen på och det är jättesvårt att se vad det är för ord man ska skiva in för att kunna kommentera)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för titten! Och Tack för att du talade om att det var svårt att kommentera, jag visste inte, tror och hoppas att jag åtgärdat det nu!
   Välkommen tillbaka!

   Radera