Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


söndag 16 september 2012

Månadens utmaning: en tag!

Månadens utmaning, i september är att göra en tag efter skiss. Sagt och gjort! Här har ni min tag! Jag följde den översta skissen.


Jag har använt papper från Pion, texten (From my Heart)  kommer från den lilla remsan längst ner på pappret som man normalt klipper bort. Lite spets, en fjäril av mulberry med lite glitter på ( syns dåligt på bild). Dies från spellbinders och  Nellie snellen . Metallcharms, ostduk och band som fransar sig!

Ett kort inlägg mellan arbetspassen...
Trevlig söndag alla fina!
KRAAAMIS!

6 kommentarer:

 1. Hej,Ewa!
  Ohhh,så fint.Gillar ditt färgval och de söta dekorationerna.Att det är den översta Tagsen du utgått ifrån går inte att ta fel på.
  Tack för din medverkan hos Månadens Utmaning och Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg tags med fina dekorer. Har också tänkt göra den utmaningen men inte hunnit ännu men hoppas jag skall hinna.
  Ha det bra vi ses.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 3. Men guu såå vackert tag, så snyggt du har dekorerat och så perfekt att använda texten som man brukar kasta iväg annars :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 4. Vilken jättefin tag du har gjort. Du inspirerade mig så jag skickade också in ett bidrag.Kul att vara med ibland, oftast tycker jag inte att jag har tid men när jag är ledig så... Kram Gertrud

  SvaraRadera
 5. Ljuvlig tag med härliga färger och skön vintagekänsla! Snyggt komponerat med kapsylen, ostduk, spets och den vackra fjärilen! Du är allt en riktig fena på vintage! Lycka till i utmaningen!

  Fastande också mycket för ditt kort nedan i lila toner! Härligt prickigt och den Tildan är så läckert färglagd i matchande toner!

  Ha en riktig toppendag!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Kjempeflott!! Så mange herlige detaljer og nydelige farger.
  Klem fra Gunn

  SvaraRadera