Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


söndag 16 december 2012

Väskkort,det har jag gjort, minsann!

Nu är det längesen jag gjort något inlägg här.... Tiden räcker inte till!!! Detta kortet har jag haft färdigt ett tag men ville inte lägga ut det förrän jag hade överlämnat det!

Jag har gjort ett väskkort, har sett så många fina, som ni andra har gjort, så jag måste bara prova! Dottern älskar väskor...och skor! :) Så till hennes födelsedag blev det en "ny" väska...




 Jag har använt brun cardstock som bas och sedan de fina pappren från K.design.  Bandhållaren med diamanter har jag köpt på Ebay, använde en likadan till deras bröllopspaket för ett par år sedan. Två av mina "välsignade" magneter håller locket på plats.
.

En sko och en dator, grejor som tilltalar mottagaren! :)


Stämplade på sidorna, den här är från Rox stamps     
och den här kommer från Vilda stamps. 
,
Stansade ut ett handtag med stansar från Nellies.


Lyft på locket och en explosion

av färger ploppar upp!  

 Beskrivningen på väskan hittade jag här, gillade färgerna så jag har tagit efter den ganska mycket, men ändå försökt göra den till min!

Jisses vad kul det var att göra den och inte särskilt invecklat. Ser mer avancerat ut än det är, och det är ju bra! Blir nog fler....

Nu är det bara en vecka till jul! Snön som vräkte ner för några dagar sen smälter för "glatta" livet :( men kanske det kommer mer, så att det ändå blir en vit jul! Vi hade -22 grader för nån dag sen och nu regnar det, snacka om växlande väderlek!

Idag blir det lucia till häst! Ska bli sååå roligt att se barnbarnen vara med i ridskolans luciatåg!

Hoppas ni alla har det bra i väntan på tomten och julen! Njut av denna fina tid!
Kramis!




6 kommentarer:

  1. Vad flitig du är, har sett dem men inte jort någon...varför inte prova.
    Ja du vädret är upp och ner men de säger att det ska bli kallare, så vi får nog en vit jul. Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Vilken häftig väska får nog också pröva det någon gång till någon som fyller år. Kanon snygg dekorerad häftiga färger inuti.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  3. Men WOW, Så snygg och cool att jag skulle vilja ha den som en "riktig" väska!! Vilka underbara detaljer, blinget på väskans lock, det fina spännet och de snygga stämplarna på väskans sidor är så fina detaljer! Läckra papper också, snygg effekt med det röda arket på insidan! En sån bara måste jag ju testa att göra vid tillfälle!

    Jaa, ett sånt omväxlande väder, känns som rena våren nu när kylan gjort uppehåll! =) Åååh, Luciatåg på hästar låter fantastiskt, vilken show det kommer bli!

    Hoppas att du med får gott nu dagarna innan jul!!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Wov så jättefin kort"väska"! :) Måste också testa göra en sådan ...!!!
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  5. OMG såååå läcker, vilket jobb du har lagt ned, OTROLIGT SNYGGT :) I LOVE IT :)

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
  6. Woooww,,Vilken fin väska!!
    Kram

    SvaraRadera