Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


tisdag 11 juni 2013

När livet går omkull...

Nu är det länge sedan jag har visat mig här.... Har inte mått så bra....

Drabbades av en svår förlust, vår ena son dog hastigt i början på april. Livet stannade upp och vi levde i någon konstig bubbla ett bra tag. Har försökt ta oss ur den, livet går ju trots allt vidare, antingen man vill eller inte.

Mina scrapsaker ville jag inte titta åt, men för ett tag sen såg jag denna tröjan från Rox Stamp och den fick mig faktiskt igång igen! Kommer att vara Rox evigt tacksam!

Har väl inte varit jätteaktiv men känner att jag börjar få lite kli i fingrarna...

Jag gjorde ett Tack-kort till mina arbetskamrater. De har varit så fantastiska med alla sms, telefonsamtal och det har till och med hängt frallor på vår dörr, för att inte tala om alla kramar och det fina sätt de tog emot mig när jag kom tillbaka till jobbet! Om någon av er läser här så ska ni veta att jag har uppskattat allt! Ni är bäst!


Det blev ett tryllekort, ett kort i vita färger och med text inuti men den behåller vi för oss själva. Alfabetet kommer från quickutz, jättefina bokstäver tycker jag, ibland vill man ha lite större text. Bården har jag gjort med en fiskars stans.

Det blev inte något långt inlägg, men jag är här nu, i alla fall! Hoppas någon minns mig och tar en titt... Lovar att jag snart ska vara tillbaka igen!
Ha det bra och sköt om er! Livet kan förändras snabbt!

Kram!8 kommentarer:

 1. Har saknat dig! Vilken stor sorg som drabbat dig och familjen. Förstår att allt annat miste sin mening. Livet kan nog snabbt förändras. Min ena sons bäste vän och även bekant till oss gick o bort i canser nu i Maj. Det är så svårt, sorgligt och orättvist då unga människor går bort! De har ju livet framför sig och många har små barn, som Janne som behöver sin pappa! :(
  I alla fall trevligt du såg t-shirten för många gånger kan en hobby va det man behöver!
  Skickar dig en stor kram!
  Och kortet var jättefint! :)
  Maja

  SvaraRadera
 2. Beklagar verkligen , man tror att man ska gå före barnen. Ja
  t-shirten är jättebra med sina bra ord, mycket bra med en hobby för att skingra tankarna. Korte du gjort är så fint.
  Stora Kramar Titti

  SvaraRadera
 3. Så svårt att mista ett barn, går inte att föreställa sig hur det ska kännas, beklagar verkligen! Håller med om att en hobby är bra att skingra tankar med......
  Ett fantastiskt vackert kort!
  Tänker på dig, kramar
  Carin

  SvaraRadera
 4. Skickar styrkekramar =) Vilket otroligt fint kort, helt fantastiskt.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Många kramar till dej. Mycket vackert kort. kramar bibbi

  SvaraRadera
 6. Styrkekramar och varma tankar till dig! Hoppas att du kan finna hopp och tröst i scrapbookingen. Vad fint att de omkring dig har stöttat dig!

  Kortet du skapat är så vackert, snyggt med papper och dekor i vitaste vitt. Snyggt blomsterarrangemang och vackra, stansade kanter.

  Kram till dig!

  SvaraRadera
 7. Har skickat en kommentar innan men den har visst försvunnet. Skall försöka skriva samma en gång till när jag läste detta fick jag tårar i ögonen och tänkte hur orättvist livet kan vara att unga människor skall gå bort som har hela livet framför sig och med barn som behöver sin pappa då de skall växa upp. Och Ewa kortet är ännu vackrare i vekligheten och så underbara rader du hade skrivet i kortet.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 8. Skickar en Kram och varma tankar till dig, Förstår att livet stannar upp och inte blir sig likt igen. Det ni varit med om är inget några föräldrar vill vara med om. Någon sa att Sorgen är Kärlekens baksida.
  Skönt att du har haft vänner som har stöttat er i er sorg, och vilket underbart kort du tackar dem med.

  Hoppas att du finner lite ro i ditt pysslande
  Kramar Mona

  SvaraRadera