Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


måndag 28 oktober 2013

En fantastisk helg!

Hemma igen efter en härlig helg med scrapping på Odengården i Röstånga. En ny upplevelse som måste göras om! Åkte dit med min scrappkompis Ulla och jag tror vi blev lika imponerade bägge två!
Scrappa från 9,30 till 23 på lördagen, trodde väl aldrig man skulle orka det, men herre gud, tiden bara rann iväg. Massa trevliga människor, massa inspiration och vilken mat!!!!! Rena lyxhelgen!! (Men rätt skönt att få sova i sin egen säng inatt... hihi!)

Har inte hunnit ta bilder på vad jag gjorde under helgen än, det kommer sen. Men kan väl ta och visa något annat...


Två julkort, samma stämpel, men ändå olika. Stämplen är en digi från MoManning och är färglagd med promarkers.

Köpte massa papper när jag var på Porslinsblomman i Halmstad, minns inte var detta kommer ifrån. Snöflingorna är dies från Joy.


Lite glitter här och där, men det syns dåligt på bild.


Den här lilla dien är från Marianne design, med tillhörande stämpel.


Insidan med snöflingebården också från MD.



Samma lille kille med kälke men i annan färg.

God Jul-die från Rox stamps. 


Insidan blev så här  

Klockorna ändrade till vintertid,mörkt och ruggigt idag, storm på väg, får väl se hur mycket vi drabbas av den. Kanske blåser bort när jag ska cykla hem från jobbet ikväll :)

Var rädda om er och passa på att pyssla i höstmörkret!

KRAMIS!!


4 kommentarer:

  1. Ja visst är det riktigt skojigt med träff, man blir full med inspiration så det sprudlar. Dina kort är ju underbart fina, kul sedan att se allt du fick ihop. Hoppas nu inte blåsten blir för hård så det går att ta sig hem . Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Tack för en toppen helg , känns nästan lite vemodigt idag att det är över , hoppas Inger o Anna-Lena orkar göra om träffen .........du visar många fina kort men det sista röda blev min favis.........................

    Kram
    //Anneli

    SvaraRadera
  3. Det var en trevlig och inspirerande helg, Ewa jag blev lika imponerad som du så till våren åker vi dit igen. Så fina kort var och en på sitt sätt så olika de blir då man byter färg. Hoppas du haft en bra kväll på jobbet och att du kom hem som du skulle.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  4. Förstår du haft en toppenhelg! Och så fina kort, kommer att lifta det med banden och snöflingorna, alltid lär jag mig nytt genom bloggarna!
    Här stormade förfärligt igårkväll, dånade så vi trodde fönstren flög in...
    ha en fortsatt fin vecka, kram, Carin

    SvaraRadera