Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


fredag 25 oktober 2013

Grattiskort med vinfodral!

Svärdottern fyllde år häromdagen, gjorde kortet i god tid, kom på att något att sätta vinflaskan i hade varit bra. Så "fodralet" kom till i en hast! Hade köpt några sådana här askar till flaskor till bra pris för länge sen, nu kom en av dem till nytta.

Vikningen såg jag på ett kort nånstans, hittade ingen mall så jag har klippt och grejat. Svårt att få till det snyggt...




 Papper från K-design, fjärilen är en joy die. Stämplen är en freebee från Whimsy stamps, de har en fri digi varje fredag.



Kortet utfällt, har fäst tjejen med en bit papper så hon "åker ner på golvet" när man öppnar kortet.,



Var så koncentrerad på att få ner pengen i "grinden" , egentligen skulle den varit längre ner, nu svävar den lite... Strök sedlen med strykjärn för att få den platt :)

Hon glittrar, men det är svårt att få fram på bild.



Så var det vinlådan! 



Snabbt dekorerad med blommor och blad!



Nu laddar jag inför helgen! Förkylningen envisas, har dock börjat jobba igen. Idag ska jag bara kurera mig, (är lite orolig att bihålorna ska ställa till det)  och så packa förstås! Alla sakerna ligger vid min väska, jisses!! hur ska jag få ner alla grejor jag vill ha med mig!!!! Lär bli till att packa i och om många gånger.... Men shit! vad roligt det ska bli!!!

Trevlig helg på er alla!
Kramis!




5 kommentarer:

  1. Ditt kort är så snyggt gjord , fint med dina så snygga detaljer i den, med flickan och pengen som gör att kortet ser urfint ut pappret passar så bra till och din vin ask är så fint dekorerat . Hoppas du får med dig det du tänkt på pysselträffen, hoppas du får en kanonhärlig träff. Trevlig helg, kramar Titti

    SvaraRadera
  2. Härligt "kit", väl genomtänkt, t o m för sedeln. Trevligt att få som present och kul att själv ha gjort. Hoppas förkylningen blir bättre inför helgen. Själv har jag bihålsinfl. som jag har varit hemma o behandlat denna vecka. Önskar dej en trevlig helg med mycket pyssel. Hoppas du får med dej det du tänkt, annars kanske det går bra o låna av någon. kramar bibbi

    SvaraRadera
  3. Wow vad kreativ du varit kanon snyggt kort och vilken fin vinhållare, härliga färger på båda alstren. Vi ses imorgon.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  4. Läckert kort och flaskbehållare! Du är duktig som fixat till det utan mall för nog är det svårt få det jämnt etc tycker i alla fall jag då jag försöker mig på nåt frihands projekt! :)
    Så fiffigt att tjejen far ner på golvet då kortet öppnas.
    Ha en trevlig resa!
    Kram Maja

    SvaraRadera
  5. Wow, vilket läckert kort.. Underbara färger och så fint motiv. Tycker du har fått till vikningen bra.
    Jättefin vinförpackning också.. Hoppas du haft det bra på pysselträffen. Blir lite avis. Vill med åka på träff.
    Kram Anna

    SvaraRadera