Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


fredag 27 april 2012

Strämpel från Elisabeth O. Dulemba

Har börjat upptäcka digitala stämplar, har hittat en del gratis på nätet. Prenumererar på mail från Elisabeth O. Dulemba, där kommer en freebe varje tisdag. Den här tycker jag är söt, passar så bra till en fika-inbjudan!

Papper från reprint och som vanligt lite utstans och blommor. Eftersom den ska ner i kuvert och skickas så har jag varit lite sparsam med dekrationerna. Så... nu ska kortet iväg till en barndomsvän som jag hoppas vill ta en fika snart!

5 kommentarer:

  1. ÅÅH det var ju verkligen en underbart sött digis, så superfint kort:)
    Själv har jag inte upptäckt det digitala riktigt ännu men är på gång, man måste väl ha laserskrivare eller nåt sånt ??

    TREVLIG HELG!!

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för alla snälla kommentarer! Blir alltid lika glad åt dem!
      Jag är ju också ny på det här med digisar, men jag skrev ut på min HP fotoskrivare med HP:s bläck och det gick alldeles utmärkt. Färglägger med promarkers och det var inga problem med att bläcket smetade ut. Lät det torka ordentligt innan jag målade.
      Önskar dig en skön helg, hoppas på lite värme!
      Kram!

      Radera
  2. Vilket gulligt kort du har gjort. Så söt liten stämpel. Tack för det tipset. Jag har också en HP skrivare med bläckpatroner och det fungerar utmärkt. Det är så bra att man kan få vilken storlek som helst. Trevlig helg. Kram Lena

    SvaraRadera
  3. Vilket härligt kort. Tack för tipset har också varit inne på hennes sida nu och blivit medlem, där var ju hur många fina motiv.

    SvaraRadera
  4. Jätte gulligt kort. Stämplen är jätte söt och passar ju perfket nu när det är picknick väder ute.

    Kram Louise

    SvaraRadera