Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


tisdag 11 september 2012

Bubbelbad!

Har gjort ett födelsedagskort till en tjej med stämpel från Phunny Face.Jag har sett den tidigare, tycker den är så himla läcker, men det tog lite tid innan jag hittade den, visste ju inte var den kom ifrån! Fick hjälp i en av Facebooks scrapbookinggrupper. :)  En stämpel som passar riktigt bra till en livsnjutare!


Textstämpeln kommer från Vilda stamps och är en del av två. Det lilla metallkuvertet köpte jag på loppis i söndags! Hittade en påse med 50 olika charms, sen var min dag räddad!!!!

Vilket väder det är! Är det detta som kallas indiansommar?  I vilket fall som, så gäller det att ta vara på solen och ljuset! Snart blir det mörkt och dystert...

Ha det bäst!
KRAAAAMIS!



5 kommentarer:

  1. Hela kortet är läckert med rött och till det svart spets. Stämpeln passar perfekt till en livsnjutare. Låter kul med loppis. Ha en fortsatt skön vecka och njut av vädret. Kram Gertrud

    SvaraRadera
  2. ÅHH WOOW såå himla läckert kort, såå härliga färger, gillar den stämpeln :)
    Men vad skoj att gå på loppis och hitta massa fynd :)

    HA DET SÅÅ GOTT OCH NJUT AV VÄDRET :)

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
  3. Så himla läcker kort och färgen ...super...
    ha en bra dag
    Agneta

    SvaraRadera
  4. Så snyggt kort du gjort och vilken lycka att göra fynd på loppis!

    SvaraRadera
  5. Ett läckert och mysigt kort i fin färg.

    SvaraRadera