Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


torsdag 20 september 2012

Höst!

Sista dagarna har jag verkligen känt att nu är det höst! Bladen börjar skifta färg, regn och blåst brrr.... Är verkligen igen gillare av den här årstiden! Trots det, så fick jag sån lust att göra något i höstens färger, och det bara flöt på... :)
Ännu en Tilda blev det och en höstig liten flicka. Vinden viner i håret och bladen har fallit av trädet! Lite av mina känslor alltså!


Jag har använt dies från cuttlebug, halloween kitet. Såg när jag var klar att jag har vänt bladen fel när jag embossade dem... :(
Pappret hittade jag i pappershögen framför mig. Kan kanske vara från "My mind´s eye". Har ännu inte bestämt vem som ska ha kortet, därför står det inget på hjärteskylten ännu.

Det allra VÄRSTA jag vet är MÖSS!!!! Först klippte jag bort den lilla musen, kände rysningarna längs ryggen... men sen skärpte jag till mig och klistrade dit den igen! En liten pappersmus, vad kan den göra mig? Guuud, vad man är knäpp ibland...

Ha det gott alla fina! Kraaam!


Med detta alster deltar jag i följande utmaningar:

8 kommentarer:

  1. Åh, så fint höstkort, man riktigt känner vinden och ser löven dansar i den!

    Ska ta en runda nu och titta på fler av dina fina kort!

    Ha en fin dag!

    Mvh
    Carin

    SvaraRadera
  2. Vilket härligt kort .
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  3. Gorgeous autumnal card, beautiful colours and design
    Thanks for joining us at Tildas Town
    Hugs
    Kat xx

    SvaraRadera
  4. Ewa, jag tycker att du var modig som satte dit musen igen. Jag tycker att den är ganska söt :) Vilka underbara höstfärger, varma och sköna. Visst är det en fin färgskala? Mysigt. Kram Gertrud

    SvaraRadera
  5. ÅÅh verkligen ett riktigt höstigt kort,härliga färger och så fint med álla löven och musen är ju lite söt ialf :)

    HA DET SÅÅ GOTT!!

    KRAMAR MAJSAN

    SvaraRadera
  6. Nydelig høstkort! akk for at du deltar hos Scrapperiket, og lykke til! DT Heidi

    SvaraRadera
  7. What a lovely creation. Your colouring of Tilda is stunning. Such a lovely autumn card. Thanks for joining us at Simply Magnolia. Good luck with the challenge, hugs Sharon

    SvaraRadera
  8. MUMS, ett sånt härligt höstigt kort du skapat, jag älskar färgerna du använt och du har lyckats bygga upp en hel scen med den fina Tildan, diesen och den höstyra bakgrunden!

    Hahaha...rolig du är, förstår varför du klippte bort musen till en början, de är en aning otäcka de där små varelserna! =)

    Önskar dig en skön helg med massor av vila och skojigt pyssel!

    Kramar

    SvaraRadera