Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


fredag 5 oktober 2012

Ett litet projekt...

Jag såg att Iffa hade gjort ett kort med flera tags. Hoppas inte du blir ledsen när jag har tagit efter dig! Jag tyckte det var så himla fint ( som allt annat som den tösen gör!) så jag kunde inte låta bli!

Nu är det inte klart, men jag har fullkomligt klart i skallen hur det ska se ut! :) Visar när det är klart och när den som ska ha det, har fyllt år!
Så här långt ser det ut på detta viset...

 Färgerna ser lite konstiga ut på bilden, rosen och pappret matchar i verkligheten.

 Nio tags

 En stor tag inuti, kommer text sen! Det var  (är) så roligt att göra! Jag blev riktigt nöjd, minsann! En miss bara, jag missa att tagsen skulle klistras på olika håll, men jag biga till dem, så det funkar ändå. Allt kan ju inte lyckas första gången...
Annars är det julkort som görs här nu, kommer på nya ideer heeela tiden.

Senaste dagarna har jag röjt i min pysselhörna och skåp. Ändrat om lite, kastat (!!!) lite och sålt lite. Snart är det klart. Bild kommer....

Trevlig helg på er alla!
Kramis!1 kommentar:

  1. ÅHH såå himla snyggt, vad fint det blir med flera tags, du har verkligen lyckats kanoners med detta, ME LIKE :)

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera