Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


lördag 27 oktober 2012

Mitt första stafflikort blev till far!Har gjort ett farsdags kort till min 90-årige pappa. Provade att göra ett stafflikort för första gången. Det var ju riktigt roligt och inte alls så svårt som jag trodde, när jag sett sådana. Hade en kortbas och sedan "klädde" jag det med fina papper från Pion och Majas. Det blev i tjockaste laget så jag fick fästa med en liten magnet för kortet ville "gapa" när det låg ihofällt.


Vi har lite som tradition att gå på julkonsert tillsammans, papppa, min bror, svägerska, min man och jag, så en biljett får bli årets farsdags present!

Stämplade lite runt kortet för att få lite mer liv... 
Pappa är en inbiten kortspelare så det fick bli en liten charm med spelkort. Han är glad för blommor och den lilla pappersrullen får symbolisera biljetten. Stämplen är en freebee från Pysseldags. Gjorde en liten ficka att lägga biljetten i.
Här syns magneten, hade svårt att dölja den eftersom jag kom på i efterhand att den behövdes. Tycker inte det stör så mycket, syns ju bara när man öppnar upp kortet.


Baksidan med min personliga stämpel. Här lyckades jag dölja magneten med en liten extra bit!

I natt har vi fått första snön här i Hässlehom, kunde den inte väntat lite???!  Den smälter nog snart, hoppas jag, för solen skiner från en klarblå himmel. En riktigt fin, men kylig dag väntas....
Här väntas det barnbarn för övernattning, så nu ska jag gå och förbereda lite...
Ha en riktigt sköööön helg!!!
Kramis!

6 kommentarer:

 1. Så fint staffli kort visst var den rolig att göra har gjort en men fler lär det bli. Maria som var här idag hemma från Australien håller med på scrapbookning tittade på mitt stattflikort hade inte sett sånt innan blev alldeles salig över alla skaer jag hade. Kortet blev jättefint härliga färger.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
  Svar
  1. saker skall det vara slant med fingrarna.

   Radera
 2. Men guu sååå snyggt stafflikort, helt fantastiskt arbete har du gjort med detta kort, tokgillar :)
  Vad glad han ska bli din pappa :)

  KRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera
 3. Underbart vackert farsdagskort, härliga färger och jag gillar verkligen den frodiga blomsterrabatten. En fin personlig stämpel har du också! Jag tycker absolut inte att magneten stör, den är så diskret där på insidan så!

  Vad mysigt med barnbarn på övernnattning! Mindre mysigt med snön, det har vi också fått, -8 grader och snöfall hela dagen idag. Lite tidigt med sån kyla här i Jämtland, men det är väl bara att klä sig efter väder.

  Ha det gott, kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Ett underbart "fars dags kort" vad glad han nog blev för det. Tycker inte magneten stör alls. Verkligen fint!
  Stafflikort är fina tycker jag , har gjort ett par stycken men de var inte så populära, kanske ska prova till jul. Ska vara med på ett par julmarknader i dec så det gäller att ha ett lager i lådan.

  Här regnar och har gjort hela dagen, usch! Men vädret styr man ju inte över så det är bara att klä sig rätt!

  Ha en fin vecka, kram
  Carin

  SvaraRadera
 5. Det var ett alldeles superfint Farsdagskort. Och med en så trevlig present i. Säkert blir han jätteglad.
  Kram Eva

  SvaraRadera