Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


torsdag 22 november 2012

Ljuskort blev det minsann och härlig bloggcandy!!!

Tänkte ju att det inte skulle bli mera jul.... men blev så sugen på att prova göra ett ljuskort. det är faktiskt himlans kul med de här olika vikningarna!!! Ju fler man testar, desto fler vill man göra...jaha, bara att konstatera: ännu ett beroende... Hihi!!! Men, är det inte värre än så här, så kan man väl få ha det!
 Här kommer ljuskortet...



Hittade beskrivningen i en av Fb-grupperna, men det finns lite varstans på nätet om googlar ljuskort. Blev lite murrigt, men som sagt det var ju ett test... måste nog göra ett till.... ;)

Har inte hunnit rensa bort mina julpapper och tur var det, för det damp ner en liten beställning... så jaaa, nu är jag igång igen!



Hittade en härlig bloggcandy hos Lisa-olsi som jag tycker ni ska besöka!! Lyckliga den som vinner allt detta fina! Klart man är med och försöker!





Jättefin candy och en härlig blogg med massa fina saker! Helt ny för mig, så jag ska vandra vidare i den strax...

Vilken mörk och kulen dag det har varit idag!! Jag har varit på brandutbildning, alltid nyttigt att friska upp kunskaperna, helst nu i dessa tider med alla ljus! Så nu ska det kollas brandvarnare och "gubben" min fick i uppdrag att kolla brandsläckaren, som har några år på nacken...


Ha det bra alla fina och tack för alla snälla kommentarer, blir så glad och det värmer så gott i hjärtat, det ska ni veta!

KRAMIS!!!  

5 kommentarer:

  1. Vilket fint ljuskort du har gjort. Det var längesedan jag gjorde sådana. Men man kanske ska ta upp det igen. det är ju en väldans bra gå-bort-gåva.
    Kram på dig ! Eva

    SvaraRadera
  2. Underbart ljuskort och jag gillar att färgerna är lite mörka och murriga, urläckert! Fint med den sneda fickan till tagen, härlig textstämpel och det breda organzabandet är så vackert!

    Aha, brandutbildning är både skojigt och nyttigt på samma gång! Man blir ofta väldigt inspirerad och medveten om farorna. Värmeljus med batterier i jul är nog melodin =)

    Ha en skön helg och varmt tack för dina fina ord inne hos mig!

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Jättefint ljuskort inte blev det murrigt tycker jag härlig text på tagen passande till kortet. Får gå in och kolla candyn den måste man vara med på så många fina saker.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  4. Va?! Är du redan färdigt m julkorten!? Jag har inte ens börjat... Börjar ju känns stressen kan jag säga. Ljuskortet blev ju jättefint, har sparat några såna beskrivningar men just denna har jag nog inte sett... Om du kommer på var den finns så får du gärna hojta till... Ha en trevlig kväll. Kram

    SvaraRadera
  5. Vad kul att du är med om min candy :)

    Ett snyggt ljuskort i fina murriga färger,
    kul att du använt gröna ljus.

    Ha en trevlig helg.
    Kram

    SvaraRadera