Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


måndag 19 november 2012

Magnolias Tilda x 2 julkort

Fick syn på två uppstämplade Tildor bland mina saker här på bordet när jag skulle plocka undan julpapperna . Kunde inte låta bli....
Hade ju inte tänkt göra fler julkort men... vips så var jag i farten igen! Så här blev de, det är så roligt att färglägga och man måste ju träna.... Ett blått....


...och ett rött.... ( lite mörk bild, det mörknar ju så snabbt ute nu, så ljuset att fota i är inte det bästa!)


Lika men ändå olika!

Men nu blir det nog inte fler julkort i år! Kanske något som ska vara som julklapp, men inte fler "skickekort"!!.....tror jag.....  :)

Satt och tittade på "Allt för Sverige" i går, plötsligt fanns vår sommarstuga med i bakgrunden när en av deltagarna intervjuades! Inspelningen var från Sweden Rock i Blekinge, det var lite kul!!!

Ha det gott och pyssla på!
KRAMIS!!







7 kommentarer:

  1. Åh va fina julkort. Den där Tildan är så fin, får nog ta och köpa en sån snart.Vad färglägger du med? Du färglägger också så fint!
    KRam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Visst är Tildorna söta, man vill bara ha fler o fler... Jag färglägger med promarkers, tränar och tränar... ibland blir jag nöjd och ibland inte... men träning ger ju färdighet, säger de som vet :))
      Kramis!

      Radera
  2. Hej!

    Kul att du kikade in hos mig. Här var det också många fina julkort. Jag föll pladask för tjejen som gungade på julgranskulan.

    Ha det gott!!

    SvaraRadera
  3. Super fina kort,
    underbart söt stämpel.
    Kram Elin

    SvaraRadera
  4. Fina kort med Tildorna. Kul även att se stugan i tv utan att vara förberedd på det , såg inte på det igår men hade varit kul.Kram Titti

    SvaraRadera
  5. Så fina Tilderna blev underbara färger och snyggt dekoreat.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  6. Tänk att samma motiv kan bli så olika med olika färger, jättefina! Synd att måla stämplade motiv inte är min grej, är nog ganska ensam med 3D-motiv vad jag kan se....
    Så grått väder idag, ingen sol i sikte.
    Ha de bra. Kram
    Carin

    SvaraRadera