Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


onsdag 6 februari 2013

Skogens konung!

Har fått en sån fruktansvärd klia i fingrarna!!! Kallas på läkarspråk för "SCRAPPKLIA"! :)  Drabbas ni också av det ibland? Slinker in i min pysselvrå hela tiden...

Har gjort ett kort till sonen som fyller år i dagarna. Han har helt utan förvarning tagit jaktlicens, är ute och sitter på pass allt som oftast... tillbringar långa kalla dagar i skogen, hoppas att få skjuta något antar jag...
Hihi!!

Ja, så då passar ju Magnolias lilla älgkalv med sina fiiina, bruna, sammetslena ögon bra eller hur? ( Hörs det att jag inte är någon jaktälskare???) Skogstema! Massa löv och papper i kamoflage färger och så geväret!!! Hittade efter mycket sökande en fantastisk tjej i en av Facebookgrupperna, som hjälpte mig med den saken. Tack Ina! Det blev så att säga pricken över i, eller iet under pricken.... fniss!!! Hörndies från quickuts, ganska nyinköpta från Ebay.


 Inuti kortet gjorde jag en ficka till ett kexchoklad. Har förstått att just kexchokladen ingår i jägarens standardpackning... i alla fall i den här jägarens! En liten älg håller locket på plats med hjälp av en magnet.
Har använt min nyinköpta die från Nellie Snellen till textruta.
Gjorde ett litet fack att sätta pengar i, det är fem små fack inuti. Fick ta vad börsen hade att erbjuda bara för att visa hur jag har tänkt. Det fina gröna pappret kommer från K-design och stämplen från Roxstamps.


Här syns facket lite bättre.

..och så baksidan med nyaste stämplen, börjar vänja mig vid den mer och mer... ;)

Nu sitter jag här och biter på naglarna.... väntar fortfarande på band till bröllopsinbjudan :( var runt och letade efter nya igår, men 30 meter guldband är inte så lätt att få tag i. Men hoppet står till en blomsteraffär som skulle leta i lagret idag..

I natt har det snöat här, så nu ska jag ut och ta ett tag med snöskyffeln medan jag väntar på posten...

Kramis!!!3 kommentarer:

 1. Snyggt! Härlig framsida o fina färger. Insidan med smarta förvaringar. Inte alltid man tycker samma som jägaren, men det får man ta. Hoppas du lyckas få fatt på rätt band. kram bibbi

  SvaraRadera
 2. Det var ett fräckt kort passande färger till skogens konung. får man skjuta älgar vid denna årstiden men det är kanske vildsvin han har i siktet hahah nu var jag väl vitsig.
  Bra förvaring och så trevligt att hitta ett kexcholkad i gömmorna där.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 3. Hur fint som helst till skogens konung med lite choklad i , att mumsa på , jag bor bredvid fabriken som gör dem så det blir en trip dit ofta...hm.Kram Titti

  SvaraRadera