Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


torsdag 28 februari 2013

Grabbigt kort

Ett kort till min bror, alltid lite huvudbry när det gäller de där karlarna!! Aktiv som han är, så tycker jag att han kan förtjäna en dag i soffläge! ;)

Papper från k-design, även grattisstämplen kommer därifrån. Mannen i fåtöljen är en digis från mo manning, färglagd med promarkers. 

Hörnen tror jag kommer från pysseltagen, lite swirls och svarta rosor (lagom grabbigt, eller hur?)Inuti en annan rolig stämpel från K-design, och en ruta att skriva i.På baksidan min personliga lilla signering!

Snart helg igen, hoppas det här våraktiga håller i sig....
Ha det bäst!
KRAM!

8 kommentarer:

 1. Vilket härligt kort. Skulle passa många killar jag känner :) Läckert!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Snyggt och även ett kul kort! Passar en man, både en aktiv och en mer soffliggare för de är bra att zappa båda två då de nu sitter framför tv:n ;)
  Ha en fin helg och hoppas ert fina väder fortsätter! Det lovas kallt här och då fortsätter troligen solskenet... fast i dag regna det mellan sol strålarna
  kram

  SvaraRadera
 3. Passande kort till en man, tycker om när det är målat i någon färgglad färg nu för det passar nu när man ser den härliga solen. Pappret är jättesnyggt med fina dekorationer och text.
  Hoppas vädret håller i sig , det spritter i kroppen. trevlig helg.
  Jättekram Titti

  SvaraRadera
 4. Härligt kort och passande en man. Snyggt med ramen runt om och snygga färger. kram bibbi

  SvaraRadera
 5. Passande kort till en man hade varit passande till min man han är mycket för den där fjärrkontrollen. Snygg färg och passande blommor.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 6. Ett verkligen härligt kort till en kille/man, perfekt till min man skulle det vara, han är också mycket för att ha koll på fjärrkontrollen.....
  Du har gjort mycket fint ser jag, har haft ryggskott så det har inte blivit mycket sittande vid datorn....

  Ha en bra helg, kram
  Carin

  SvaraRadera
 7. Hej! Tack för din snälla kommentar hos mig. Vilket kul motiv din bror får på sitt kort. Det är som de flesta skriver, lite huvudbry med dessa manskort men du har lyckats utmärkt.

  Krama Ninni

  SvaraRadera
 8. Härligt kort i skön stil! Hasse blir säkert jätteglad!

  Ha det gott!

  SvaraRadera