Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


lördag 8 november 2014

Bröllopsinbjudan

Jag fick en förfrågan om att göra 37 st inbjudningskort till ett bröllop. Smickrande, ja visst, samtidigt visste jag hur enormt mycket jobb det är. Tog mig en funderare, hände mycket runt omkring mig just då också, så jag var väldigt tveksam. Fick extratid på mig... funderade igen och tackade ja! Ja, jag ser de som en förmån att få göra en så viktig sak till en helt okänd tjej! Känner pressen också!
Men det blev inbjudningskort!!! Det har varit jobbigt men jisses var stolt jag kände mig när jag var klar, och mailet jag fick när de hade landat hos den blivande bruden, det uppvägde allt jobb!!!

Här har vi korten!


 

Insidan, här ska sitta en specialbeställd inbjudan insatt i de fyra hörnen.

En flik att fälla ner, där ska stoppas i bröllopsinfo


Baksidan
Nerpackade och klara för att starta resan!


Visst var jag väl värd en liten klapp på axeln efter det här?
Hihi!!!!

Må så gott!!
Kram!

3 kommentarer:

 1. Strongt! Förstår du va tveksam för det är mycket jobb med så många! resultatet blev toppen så en stor klapp på axeln :)
  kram

  SvaraRadera
 2. Supertjusiga och en rejäl klapp på axeln är du värd.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 3. Det är du verkligen värd! Har gjort dopinbjudningar en gång och studentmingelinbjudningar en gång... det är ett hästjobb att massproducera!

  Bra jobbat och fint blev det!

  SvaraRadera