Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


torsdag 18 oktober 2012

35-års kort!

Mitt bland alla julkort så dyker här upp ett födelsedagskort! En av sönerna har fyllt 35, så då var det ju det här med kort till män/killar.... varför är det mycket lättare att göra rosa, söta kort till tjejer??? Kan inte begripa det.... ;)
Så här blev det i alla fall:



Tipset om dragkedjan hittade jag på facebook i en av grupperna. Hittade en påse med gamla dragkedjor i mina gömmor, så det blir nog fler av den här sorten!
Pappret kommer från Prima, "firefly collection", dies med kugghjul köpte jag när vi var hos Pysseltagen. Kommer från Rox stamps som var där och sålde.


Insidan fick en liten ficka att stoppa en peng i, stämplen kommer också från Rox. Den syns så dåligt här, men den ser ut så här:


Lite rolig tycker jag!! :)


Jag har ju, som jag sagt innan, härjat runt bland mina scrapsaker. Sålt lite, kastat lite och försökt organisera resten!!!
Så, om ni vill se, så ser det ut så här där jag sitter och pysslar:


Nä, nu ljög jag, så här såg det ut när det var nystädat!!! Liiite annorlunda nu..... hi,hi!
Mannen min, fixade till en bandförvaring på väggen! När vi var på soptippen fick jag syn på en lång papprulle, hade nog varit en matta eller nåt om den! Perfekt till pennorna, tänkte jag och smusslade in den i bilen.... :)


Målade dem med sprayfärg och simsalabim! Här ligger pennorna alldeles utmärkt, och det bästa är att det får plats ännu fler! Hyllan de ligger i är ett cd-ställ som ligger ner, har en likadan ovanför på väggen!



Min "pysselgarderob" fick papprena sorterade och så "pimpade" jag pizzakartonger lite lätt. Blev faktiskt nöjd med min lilla organisation!! Men, oj! vilken tid det tog...

Det här blev nog mitt längsta inlägg någonsin....

Ha det bäst och njut av de fina höstdagarna!

Kraaaam från mig till dig!







4 kommentarer:

  1. Så kul att se hur du har fixat och donat och gjort det fint och praktiskt för dej!

    Och kortet med kuggisarna och blixtlåset blev hur bra som helst!

    Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  2. Tack för de snälla orden om mina kort! Blir så glad!

    Men vilket fint "killkort" du gjort, så fyndigt med kugghjulen och den roliga stämpeln. Håller med om att kort till karlar är svårt!

    Och vad fin "pysselplats" du har, pizzakartonger till papprena var ingen dum idè!

    Ha en fin helg!

    SvaraRadera
  3. Härlig pysselplats du har, mycket ytor =)
    Smart det där med pennorna!

    Vilken snyggt kort!!!
    Visst är det kul att använda dragkedjor, blir verkligen effektfullt!!!
    kram Iffa

    SvaraRadera
  4. Oooh, vad läckert med dragkedja! Superfina färger och lite steampunkigt med kugghjulen, det gillar jag massor!!

    Helt underbart kort i inlägget ovan också, en sån ljuvlig liten älva och dessutom utrustad för vintern! Jättevackert med glittret du strösslat på!

    Meeen vilken fin pysselverkstad du har!! Vilken ordning och reda, massor med snygg och smart förvaring också! Rören till pennor gillar jag jättemycket. Dumt nog slängde jag nyss ett långt papprör som jag länge sparade och funderade över dess nytta :)

    Ha en alldeles fantastisk dag, kram på dig!

    SvaraRadera