Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


torsdag 1 november 2012

Joy fold card, mitt första...

 Tack alla ni fina som kommenterar här!!! Jag blir sååå glad av alla vänliga ord, det värmer från hjärtat och ända ner i tårna!!

Har gett mig på att göra ett Joy Fold card, börjar bli biten av alla fina vikningar som jag ser överallt.... blir bara så "måsteprovagalen"!!


Har använt papper från Reprint, Christmas rose, tycker rosen är sååå fin! Lite andra papper och inte så mycket dekorationer för då försvann liksom rosen...


Nu har jag blivit kär i det små små magneterna!!! Här ville kortet oxå gapa, fäste det bak "god jul" men det räckte inte. Fram med en magnet som jag gömde bakom lilla hjärtat och den andra bakom löven och vips! så satt det som gjutet!!!

Det blev papper över, så då fick det bli ett kort till...


Ett enkelt kort med med en vintagebild från Pion. Här tycker jag det ser ut som julrosen  inte alls passar, men i verkligheten ser det faktiskt bättre ut! :) Ljuset är så lurigt ibland.



Första november idag! Nu går det fort till advent och jul... Börjar få lite brått med julkorten, det är ju så mycket annat också som ska göras. Men lugn och fin nu... här tar vi det med ro.... eller?

Ha en riktigt skön dag!
Storkraaaam!!!!



5 kommentarer:

  1. Kul att se, härliga färger. Det är så kul att hitta nytt i andra blogar sen är det bara fantasi....
    Fiffigt att använda magneter,de är superbra om man hittar dem....
    Inte jag iallafall mina är någonstans i gömmorna...hm
    Jättekram Titti

    SvaraRadera
  2. Oh, ett sånt underbart kort, och pappret var ju bara så härligt!
    Den vikningen måste jag bara prova bums! Den är inte så krånglig verkar det som, magneter har jag hemma också, de är så bra.

    Tack för vänliga ord!

    Ja, det går fort nu, 1 november redan, håller på med julkort och nu vill flera har gratulationskort...med rosor och sånt.... ja ja det är roligt att korten är omtyckta....här regnar nu så det är perfekt pysselväder, middagen är avklarad, vovven rastad, kaffet drucket och blommotiven klara så det är bara att göra korten!

    Ha en fortsatt fin vecka och allhelgonahelg!
    Carin

    SvaraRadera
  3. Vilka vackra kort! Kul att du testar nya vikningar. Jag är em sån där tråkmans som nästan jämt kör samma gamla vanliga. Tack dina snälla kommentarer i min blogg, de värmer.
    Önskar dig en fin kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Så underbara kort RÖTT älskar dem roligt med nya vikningar.
    Kramizar Ulla.

    SvaraRadera
  5. Härligt med all julinspiration du bjuder på! Jag är just nu inne i ett jul-flow och pysslar helst julkort! Vilket är bra då kanske mina vänner får julkort från oss i år! Har varit lite si och så med det de senaste åren... Och så vill jag ha lite julstämning! Älskar julen!
    Kram på dig!

    SvaraRadera