Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


måndag 4 mars 2013

Mera sol....

Här fortsätter arbetet med mitt semesteralbum... går trögt.... Det är väl konstigt, jag har MASSOR!!!  med papper, ändå är det så svårt att hitta det perfekta pappret till mina LO´s. Jag vänder och vrider och bläddrar och ändrar mig hela tiden... blev inte helt nöjd... Nåja det har blivit två nya sidor..


Jag älskar att fotografera sol, vatten och blommor!!! Har med åldern att göra, sa någon här i familjen..... Jaha :)  men så är det kanske, inte vet jag! 
Här är det i alla fall solar....

Här ligger vi och gassar...  jisses vad gött det var.... Det är som någon skrev i kommentarerna, man upplever semestern ännu en gång nu... :)

Våren är i Skåne!!! Har den kommit för att stanna? Knappast... men det gäller att njuta av dagarna och få lite, ja just det, SOL... och ljus och energi!

Ta vara på er och ha det så bra i veckan!!!
KRAMIS!!


 6 kommentarer:

 1. Stiliga LO:s med härliga semesterfoton!! Den översta med cirkelformade foton gillar jag supermycket, riktigt snyggt byggt med foton, bokstäver och papper!

  Aha, sol minsann? Låter helt underbart! Här i Jämtland hade vi påhälsning av fru vår med sol och bara fläckar på marken under ett par dar förra veckan, men nu snöar det för fullt utanför fönstret igen. Jaa, det är precis som du säger...bara att njuta när tid är :)

  Ha det gott, kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Så fint och du får bäde sol ute och sol inne, det blir ett härligt album för resan och det ser verkligen gööt ut. Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Härliga soliga LO´s. Kul att hålla på med o minnas tillbaka o även att titta på när du blir klar. Gillar formen runt fotona. kram bibbi

  SvaraRadera
 4. Så fint det blev tycker det blev perfekt som vanligt när du gör något. Man får passa på när solen är framme.
  Kram ulla

  SvaraRadera
 5. Lycko dej som bor i Skåne! Här i Norrland är det inte vår. Eller iallafall inte det som jag kallar vår, med spirande gräs och sånt... nänä.. här är det vinter med snödrivor, takras och annat blaj.

  Semesteralbum... härligt! Borde jag också ta mej i kragen och göra några, faktiskt. Tack för inspiration!

  SvaraRadera
 6. ÅHH vad man längtar till sol o värme när man ser dessa LO:n :)

  Superfina Lo:n och vad snyggt med cirklarna på det översta.

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera