Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


lördag 2 februari 2013

I´m back!!! med kort till 80-åring...

Här har det varit bloggtorka ett tag nu, beror inte på att jag legat på latsidan, nej nej! Jag fick en äran att göra 45 st. inbjudningskort till ett bröllop. Kan man tacka nej till det? Inte jag i alla fall... MEN det har hållit mig väldigt sysselsatt senaste tiden. Nu väntar jag bara på att få hem banden, sen är de färdiga och ska skickas iväg. Det har varit sååå roligt, men betydligt mer arbete än jag trodde. Det är skillnad att göra ett kort eller 45 likadana. Kommer lägga ut dem här så ni får se, men väntar tills bandet är på plats.

Nu är jag sååå taggad att göra nya kort, att variera mig igen!! Igår blev det ett kort till en man som fyller 80 år. (tack Ulla!)



 Papper från BoBunny, klockdies från quickutz, swirldie från Cherry Lynn design och stämplen kommer från Vilda stamps. Metallcharms, rosor och metallhörn.



Iniuti samma papper och en grattisstämpel, även den från Vilda.



Baksida med min nya personliga stämpel från RoxStamp. Blev inte riktigt nöjd med den, tycker namnet kunde varit lite större. Det är så svårt att avgöra hur det blir i verkligheten. Har beställt en till från Malaysia, ska bli spännande att se... :)

Har sorterat mina dies idag. Har köpt (!) några nya så de fick inte riktigt plats i pärmen. Köpte övningskörnings skyltar i Ullared sist. Perfekta att fästa dies på, bara 14.50 kr. st så det måsta bli fler sådana nästa tur dit. Har använt magnetiska fotopapper innan, de är ju mycket dyrare och inte riktigt lika magnetiska.

I natt har det snöat här i Skåne, rena julkortskänslan när man tittar ut, men jag vill ju ha VÅÅÅÅR!

Har inte ens haft tid att gå på mina vanliga bloggpromenader på sista tiden, men se upp! för nu kommer jag in till er och kikar på allt fint som ni gjort!!!

Hoppas ni mår bra alla där ute i cyberrymden!
 Kramelikram från mig!

8 kommentarer:

  1. Så fint kort du gjort i härliga färger .Det är så fint dekorerat .Ska bli roligt att se dina 45 inbjudningar till bröllopet.Här uppe är det sol idag , helt otroligt skönt för jag vill inte heller ha mer snö. Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Oj, vilket arbete, 45 inbjudningskort! Men säkert roligt samtidigt! Jag hade 3 kort på beställning i veckan......

    80-årskort var bara så fint med härliga färger.

    Övningskörningsskyltar är så bra till dies, så billiga i Ullared, får komma ihåg till nästa besök, vi bor ju så pass nära, lite väl 4 mil men maken måste övertalas......

    Här är barmark, än så länge och minusgrader, sol i dag så det blev en härlig rask promenad.
    Ha en fin helg och tack för snälla ord!
    Kram
    Carin

    SvaraRadera
  3. Kan tala om att bröllopskorten är jättefina även utan banden vilket arbete. Ewa det var ett snyggt 80 - års kort fina färger och trevligt med klockan och du det var så lite tänkte du kan ju lika gärna göra det som jag då ni arbetar på samma våning.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  4. ÅHH WOOW såå läckert 80-årskort, såå snyggt med hörnen och klockdiesen, supersnyggt kort!
    Men jösses 45st bröllops inbjudningskort, ojoj förstår att du haft fullt upp :)
    Jag längar också till våren nuuuuu ;)

    BAMSEKRAM MAJSAN

    SvaraRadera
  5. Snyggt kort till en äldre man :) Fin färgkobo och snyggt med klockan och namnet.kram bibbi

    SvaraRadera
  6. Snyggt! :) Tack för att du vill va med i min candy!

    SvaraRadera
  7. Ojj det var många kort du har knåppat ihop, det kommer uppskattas. Vilket läckert 80-års kort du har gjort, snyggt med klockan och 80 i mitten på kortet. Kram ANneli

    SvaraRadera
  8. Supersnyggt kort med en härlig, murrig vintagelook och din glädje över att äntligen få variera dig syns verkligen! Pust, jag kan tro att det tog sin lilla tid även om det var roligt, vilket arbete du gjort! Ska bli jättekul att få se resultatet här när du lagt sista handen vid dem.

    Aha, vad smart att sätta dies på övningskörningsskyltar, tack för att du delade med dig! Själv har jag dem i en pärm med plastfickor, utan ordning eller något system överhuvudtaget. Tror allt jag får se över min diesförvaring och skall verklgien fundera över om ditt tips kan vara något :)

    Ha en riktigt härlig fortsättning på veckan!

    Kram

    SvaraRadera