Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


fredag 8 februari 2013

Inbjudan till bröllop!

NU är bröllopsinbjudningarna klara, skickade och framme hos mottagarna!!!! Känns sååå bra, de blev jättenöjda! Fick ett sånt fint mail där de verkligen visade sin tacksamhet, blev rent tårögd när jag läste det!! Tack Natalie!!

Ibland får man ha tur!!! I onsdags skrev jag att jag var nervös, skulle banden komma? Sista dagen, korten skulle skickas på torsdagen... Gissa om jag blev glad när brevbäraren hade ett lite paket med sig till mig? Jaaa!!!! Nöjd blev jag med banden också, de var precis som jag föreställt mig :)

Så nu kommer här lite bilder....


 Jag började med att stansa ut massa delar..... (vevade och vevade).



 Embossade papper.....


Satte dit texter, klistrade dit alla delar och sist kom banden på plats!



Klara och packade i cellofan, redo för långresa på posten till det blivande brudparet!



Ett stort jobb men samtidigt en stor ära och jätteroligt!!!

Trevlig helg!
Kram!!!

12 kommentarer:

  1. Wow så fina kort och så ursnyggt det blev med banden. Vilket arbete du har lagt ner. Så trevligt att det blev så uppskattat. Kunde inte sova klockan är 02:16 och sitter här och bloggar runt.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jisses vad snyggt!!
    Vilken läcker färgkombination som valts till inbjudningarna, jätteläckert!
    Detta ser så elegant ut så när de som blir inbjudna till detta bröllop ser dessa kommer de studera korten in i minsta detalj, verkligen ett snyggt sätt att bjuda in till bröllop på. Jag förstår att de som beställde dessa blev precis så glada som du skriver = så fint du gjort för dom!!!!!
    Kram Iffa

    SvaraRadera
  3. Hur fina som helst blev dina inbjudningar, snygg färg och snyggt dekorerade. De som får dem kommer att bli väldigt imponerade.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Jättefina inbjudningar! tur att du hann få banden. Verkligen tjusiga!!

    kram Sandra

    SvaraRadera
  5. ÅHh jisses så superfina inbjudningskort, snygg färg :)

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
  6. Åå, vilka exklusiva inbjudningar!! Förstår att mottagarna blev nöjda! Jag blir en aning förbryllad, då jag inte vet om korten är vinröda eller lila... Svårt att få färgerna att stämma denna tid på året tycker jag!

    Kram Kicki

    SvaraRadera
    Svar
    1. De är vinröda, det har varit jättesvårt att få rätt färg på bilderna. Jag har skickat lite bilder till mottagarna då och då, under arbetets gång och även de har blivit lite förbryllade ibland...

      Radera
  7. hej! Tack för att du tittade in på min lilla sida.. Vilka härliga inbjudningskort men vilket jobb..
    Ha en bra dag
    kram
    Veronica

    SvaraRadera
  8. Oj vad mycket jobb... men resultatet blev ju så snyggt!
    Kram Maja

    SvaraRadera
  9. Så vackra korten blev! Vilket arbete! Oj, oj!

    Kram
    Carin

    SvaraRadera
  10. Hej hittade in till dig första gången. Du gör ju hur underbara välgjorda saker som helst.Dina bröllops inbjudningar är ju bara så vackra vilket arbete du har lagt ner på dem.
    Jag fick själv härom veckan en förfrågan om att göra bröllopsinbjudningar så det var ju inte så dumt med lite inspiration
    Har haft en trevlig stund här inne hos dig
    Ha det så bra
    Kram Mona

    SvaraRadera
  11. Otroligt och makalöst, vilka vackra bröllopsinbjudningar! Tänk att du lyckats hålla dem så pass detaljrika med tanke på mängden kort, du är enastående! Vackert med guldglänsande detaljer, ser riktigt flott ut! Tur att banden kom precis i tid! Kan tänka mig att brudparet är mer än nöjda! =)

    Ha en skön dag!

    Kram

    SvaraRadera