Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


lördag 9 mars 2013

Påsk med bildmålarna...

Fick en sån lust att färglägga igår... så här blev resultatet! Kände att nåt påskkort till kan nog behövas. Den här gången flöt det bara på, färdigt på inte allt för lång tid! Ibland kan jag sitta och vända och ändra i all oändlighet tills jag känner att NU är det rätt!


 Bildmålarnas lilla Mimosa, jag har för första gången stämplat bakgrunden också. Himmel och gräs med distress ink och grenarna med en gammal stämpel från Panduro, tror jag. Blev riktigt nöjd, faktiskt. Det blir en annan helhet på nåt vis...Papper från reprint och påskblommor och en liten fjäril i metall. Diesen är från Spellbinders.Så här ser det ut inutiBaksidan med min personliga stämpel som jag beställde från Malaysia :) ca 50 kr med frakt och allt! Helnöjd med den!

Deltar i Bildmålarnas utmaning för mars med det här kortet!
Det var roligt att släppa albumet ett tag och göra nåt annat!

Ha det gott alla där ute i cyberrymden!!
Kramis!

5 kommentarer:

 1. Ja det är bra med påskkort och man blir så glad av färgerna, ditt är jättefint och så fin med spellisen bakom motivet. Din personliga stämpel är snygg, väntar på min nya. Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Gullgt med motivet och bakgrund till :) Vackra härliga vårfärger. kram bibbi

  SvaraRadera
 3. Men vilket superfint påskkort,
  härliga färger som man blir så glad av :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 4. Så mysigt påskkort snyggt det blev med bakgrunden och alla fina blommor har du köpt fjärilen på Gekås tycker jag känner igen den.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 5. Vackert påskkort och färgläggningen av både motiv och bakgrund är helt suverän! Söta papper i vårgrönt och med prickar på, gillar massor!

  Lycka till i utmaningarna!

  Ha en härlig vecka, kram!

  SvaraRadera